Tennissnaren

Voor bestellingen boven de € 50 ontvang je een gratis grip

Producten 1-15 van 86

per pagina
 1. String-Kong Spin Drill PWR LE
  String-Kong Spin Drill PWR LE
  De String-Kong Spin Drill PWR is een Limited Edition hybride set. dat wil zeggen 2 verschillende... Lees verder
  € 7,95
  incl. BTW
 2. Kirschbaum Max Power 1.20 12.2 Meter
  Kirschbaum Max Power 1.20 12.2 Meter
  De Kirschbaum Max Power 1.20 is een polyester tennissnaar van Kirschabum. Deze dunne polyester... Lees verder
  € 8,95
  incl. BTW
 3. Head Lynx Edge 1.25 12 meter
  Head Lynx Edge 1.25 12 meter
  De Head Lynx Edge 1.25 is een snaar gebasseerd op de Head Lynx. Deze snaar staat bekend om de... Lees verder
  € 9,95
  incl. BTW
 4. Diadem Elite XT 1.20 12.2 Meter
  Diadem Elite XT 1.20 12.2 Meter
  De Diadem Elite XT 1.20mm is een medium stijve co-polyester snaar met de Star Core technologie. Dit... Lees verder
  € 9,95
  incl. BTW
 5. Diadem Solstice Power 1.25 12.2 Meter
  Diadem Solstice Power 1.25 12.2 Meter
  De Diadem Solstice power is een van de Diadem polyester tennissnaren. Wat speciaal is aan de Diadem... Lees verder
  € 9,95
  incl. BTW
 6. Dunlop NT Hybrid Geel 1.35-1.30 MM
  Dunlop NT Hybrid Geel 1.35-1.30 MM
  De Dunlop NT Hybrid Geel is een hybride setje snaren van Dunlop. Beide snaren zijn gemaakt van... Lees verder
  € 10,95
  incl. BTW
 7. Dunlop NT Hybrid Orange + 1.35-1.27 mm
  Dunlop NT Hybrid Orange + 1.35-1.27 mm
  De Dunlop NT Hybrid Orange + is een hybride setje snaren van Dunlop. Beide snaren zijn gemaatk van... Lees verder
  € 10,95
  incl. BTW
 8. Head Gravity Hybride Set
  Head Gravity Hybride Set
  De Head Gravity hybride bespanning is een set van 2 snaren. De lengte snaar, deze heeft een dikte... Lees verder
  € 10,95
  incl. BTW
 9. Wilson Revolve Spin 1.25 Groen 12 Meter
  Wilson Revolve Spin 1.25 Groen 12 Meter
  De Wilson Revolve Spin 1.25 groen is een polyester tennissnaar speciaal bedoeld voor spelers die... Lees verder
  € 11,95
  incl. BTW
 10. Wilson Revolve Spin 1.25 Zwart 12 Meter
  Wilson Revolve Spin 1.25 Zwart 12 Meter
  De Wilson Revolve Spin 1.25 zwart is een polyester tennissnaar speciaal bedoeld voor spelers die... Lees verder
  € 11,95
  incl. BTW
 11. Wilson Revolve 1.30 Groen 12 Meter
  Wilson Revolve 1.30 Groen 12 Meter
  De Wilson Revolve Spin 1.30 groen is een polyester tennissnaar speciaal bedoeld voor spelers die... Lees verder
  € 11,95
  incl. BTW
 12. Wilson Revolve twist 1.30 Rood 12 Meter
  Wilson Revolve twist 1.30 Rood 12 Meter
  De Wilson Revolve Twist 1.30 Rood is een van de opvolgers van de Wilson Revolve.  De snaar is... Lees verder
  € 11,95
  incl. BTW
 13. Wilson Revolve Twist 1.25 Rood 12 Meter
  Wilson Revolve Twist 1.25 Rood 12 Meter
  De Wilson Revolve Twist 1.25 rood is een van de opvolgers van de Wilson Revolve.  De snaar is... Lees verder
  € 11,95
  incl. BTW
 14. Wilson Revolve Twist 1.25 Grijs 12 Meter
  Wilson Revolve Twist 1.25 Grijs 12 Meter
  De Wilson Revolve Twist 1.25 grijs is een van de opvolgers van de Wilson Revolve.  De snaar is... Lees verder
  € 11,95
  incl. BTW
 15. Wilson revolve Twist 1.30 Grijs 12 Meter
  Wilson revolve Twist 1.30 Grijs 12 Meter
  De Wilson Revolve Twist 1.30 grijs is een van de opvolgers van de Wilson Revolve.  De snaar is... Lees verder
  € 11,95
  incl. BTW

Producten 1-15 van 86

per pagina

De beste kwaliteit tennissnaren koopt u bij Planetoftennis.nl. De tennisspecialist van Nederland. Waarom is het erg belangrijk om goed na te denken over de snaar die u in uw tennisracket gaat (laten) zetten? De bespanning van uw tennisracket kunt u ook wel zien als de motor van uw tennisracket. De snaar bepaald voor een groot gedeelte wat er met de bal gaat gebeuren. Bij Planet of Tennis kunt u van elk groot tennismerk tennissnaren bestellen. Wij hebben merken zoals: Wilson, Babolat, Tecnifibre, Yonex, String-Kong, Luxilon en nog vele andere tennismerken. Wij zijn zeer ervaren met alle snaren en kunnen over elke snaar de voor en nadelen vertellen. Hierdoor komt u bij Planet of Tennis altijd voor een goed snaren advies. Planetoftennis is dan ook de specialist op het gebied van tennissnaren en bespannen. Neem contact op met onze klantenservice om advies te krijgen van onze tennisspecialist. Al onze tennisspecialisten zijn door de ERSA gecertificeerd en bespannen op verschillende internationale toernooien. Zo bespande wij het door de KNLTB verzorgde nederlandse jeugd kampioenschappen, maar ook ATP toernooien in Rosmalen en Geneve. Zo zorgen wij ervoor dat uw racket in combinatie met een goede tennissnaar perfect bij u passen.

 U bent altijd welkom in de tenniswinkel in Eindhoven om al uw vragen te stellen over elke tennis snaar of uw bespanning. Wij hebben naast erg veel keuze tussen de verschillende snaren ook nog eens hele scherpe prijzen. U betaalt bij Planet of Tennis dus nooit te veel. Maar wat voor snaren zijn er en wat is geschikt voor u als tennisser?

 

Er zijn veel verschillende soorten en maten tennissnaren. En voor elk niveau is een andere snaar beter dan de ander. Ook is het belangrijk hoe het voelt uiteraard. De ene snaar is misschien minder geschikt voor u, maar als u deze fijner vindt spelen is dat natuurlijk het belangrijkst. Maar welke aspecten zijn belangrijk bij het kiezen van een snaar? Denk hierbij bijvoorbeeld aan: De dikte van een tennissnaar, de vorm van een tennissnaar, het materiaal waar de verschillende tennissnaren van gemaakt zijn en de bijbehorende speeleigenschappen van een snaar. Maar ook het aantal kilo’s waarmee u de snaar aantrekt is van belang. Daarnaast is het uiteraard ook erg belangrijk wat u in een snaar zoekt en hoe u speelt. U kunt met de juiste snaar namelijk veel verschil maken en zelfs blessures voorkomen of verhelpen. Wij van Planet of Tennis staan bekend om het verhelpen en voorkomen van armklachten zoals bijvoorbeeld een tennisarm. Weet u al van welk merk u graag uw nieuwe rol snaren of setje snaren wil bestellen? Selecteer dan hieronder het merk en krijg meteen een duidelijk overzicht over welke snaren deze tennismerken bieden.

 

String-Kong tennissnaren

Luxilon tennissnaren

Wilson tennissnaren

Tecnifibre tennissnaren

Babolat tennissnaren

Yonex tennissnaren

 

 

Wat zijn de verschillende materialen voor tennissnaren? We hebben vele verschillende opties qua snaren. En afhankelijk van hoe u speelt past een bepaald materiaal beter bij u. materialen waar tennissnaren vaak van zijn gemaakt zijn, polyestersnaren, multifilamentsnaren, darmsnaren of nylonsnaren. Ook kunt u bij ons online snaren bestellen die we als hybride beschrijven. Dit houdt in dat er in 1 verpakking verschillende snaren zitten die u door elkaar kunt gebruiken in uw racket. Hier later meer over. Speelt u op hoog niveau een aantal keer in de week? Dan kiezen de meeste mensen voor polyester. Heeft u snel last van uw arm, bent u opzoek naar veel comfort en power? Kies dan juist voor een goede multifilament. Hieronder kunt u een exacte uitleg vinden van de materialen en voor welk type tennisser deze geschikt zijn.

 

De bekende polyester snaar is een tennissnaar opgebouwd vanuit 1 kern. Deze snaren zijn populair onder de tennissers die veel snaren breken en echte hardhitters die vanaf de baseline het spel willen bepalen. Een polyester snaar is een hele stugge snaar, dit zorg voor veel controle. Ook blijft de snaar lang heel. Dit is een erg belangrijke reden dat de spelers die met veel power en spin spelen deze snaar gebruiken. Het nadeel van een polyester tennissnaar is dat het spannings behoudt van de snaar een stuk minder is dan bij andere materialen. Hierdoor wordt de bespanning snel zacht en zou er eigenlijk vrij snel weer moeten vervangen. Ook is het nadeel van polyester dat de snaar zo stug is. Hierdoor is de snaar erg arm belastend en gebruik van een polyester tennissnaar op een verkeerde manier kan snel lijden tot armblessures. Pas hierom dus goed op bij het gebruik van polyester tennissnaren en laat je altijd eerst goed adviseren voordat u met een polyester snaar gaat spelen. Voor advies kunt u altijd bellen of mailen naar onze tennisspecialist. Deze kunt u bereiken via onze klantenservice. U bent natuurlijk ook welkom in onze winkel in Eindhoven voor professioneel advies over tennissnaren. Op verzoek kunt u zelfs wachten tot het racket weer opnieuw bespannen is. 

 

De nylon snaar zijn de simpele snaren, deze hebben (vaak) 1 kern en zijn vaak wat zachtere, maar toch standaard snaren. Vaak ziet u dat een fabrieksbespanning van een merk een nylon snaar is. Deze snaren gebruiken wij in onze tennisshop in Eindhoven veel als breedte snaar bij een hybride bespanning. Bent u opzoek naar een goedkope snaar die een prima speelgevoel geeft. Dan zijn de nylon tennissnaren zeer geschikt voor u. 

 

De multifilament tennissnaar is een van de meest gebruikte tennissnaren bij ons in de winkel in Eindhoven. Onze professionele bespanservice vindt het erg belangrijk dat onze klanten tennissen met een comfortabele snaar die veel comfort en power biedt. Aangezien de meeste tennissers in Nederland nooit of zelfde snaren breekt is de multifilament de beste keuze voor het merendeel voor tennissend Nederland. Wat houdt een multifilament in? Een multifilament tennissnaar is een tennis snaar die is opgebouwd uit heel veel hele dunne snaartjes. Hoe meer snaartjes hier inzitten hoe elastischer de snaar wordt. Dit betekent dat de snaar meer comfort biedt en meer power geeft. Omdat de snaar zo elastisch is hoeft deze niet te hard bespannen te worden. Het aantal dunne snaartjes in een multi snaar kan erg verschillen. Dit gaat van 500 tot 5000 dunne snaartjes. De duurdere snaren zullen voorzien zijn van meer snaartjes en is hierdoor dus meer powervol en comfortabeler. Deze snaren zijn na darmsnaren ook erg aan te raden voor spelers met (chronische) armklachten. De multifilament snaren staan erop bekend dat de snaar draadje voor draadje los laat. Hierdoor gaat de snaar op een gegeven moment een beetje pluizen. Dit is niet erg en speel hier vooral mee door. Dit hoort bij de snaar. Spelers die met veel topspin spelen zullen een multifilament sneller doorslaan. Voor deze spelers zouden wij een hybride bespanning aanraden. 

 

Darm / natural gut, de darmsnaren (ook wel natural gut genoemd) zijn de meest comfortabele snaren die wij in ons assortiment hebben. Deze snaren zijn gemaakt van koeien darmen en hebben een ongekende rek. Hierdoor is de snaar mega armvriendelijk en raden wij iedereen met een armblessure een darm snaar aan. Wat ook een groot voordeel van darmsnaren is dat vanwege de uitstekende rek ook het spannings behoudt van deze snaar optimaal. Darmsnaren worden ook nog steeds veel gebruikt bij de tourspelers. Spelers als Roger Federer en Novak Djokovic maken al jaren gebruik van darmsnaren. De meest populaire darmsnaren zijn de Babolat VS Touch snaren. Heeft u snel last van armklachten of komt u er niet vanaf. Kom snel naar onze winkel in Eindhoven om eens een darm bespanning te proberen. Of bestel snel bij ons online een setje darmsnaren voor een goedkope prijs. 

 

Wat houdt een hybride bespanning in? Een hybride tennisbespanning is 2 verschillende snaren in 1 bespanning. Bijvoorbeeld een polyester tennissnaar in de lengte en een multifilament of darm snaar in de breedte. Hierdoor heeft u de voor en nadelen van 2 verschillende snaren. Zo maakt u met een polyester snaar in de lengte de bespanning net even iets duurzamer. Mocht u een volledig bespannen racket met multifilament te snel vinden slijten. Zo kunt u er dus ook voor zorgen om een bespanning net wat comfortabeler te laten spelen door een multifilament snaar toe te voegen aan een bespanning. Ook wordt er vaak een hybride bespanning gebruikt door spelers die met darmsnaren tennissen. Bij een hybride bespanning raden wij altijd aan de snaar waar voor u de eigenschappen het belangrijkste van zijn in de lengte te gebruiken. De lengte snaar heeft namelijk meer invloed op de bespanning dan de breedte snaar. Zo zult u ook merken dat als u dezelfde hybride gebruikt maar de snaren omwisselt dat het racket heel anders tennist. Weet u niet wat voor snaar goed bij u zou passen of wilt u eens wat nieuws proberen? Neem dan contact op met onze tennisspecialisten via onze klantenservice of selecteer hieronder in welke categorie u een nieuwe tennissnaar zou willen zoeken. 

 

Polyester tennissnaar

Multifilament tennissnaar

Nylon tennissnaar

Darm tennissnaar

Hybride tennissnaar

 

 

Snaren worden in verschillende hoeveelheden gekocht. U kunt snaren per coil (rol) bestellen en per setje. Setjes zijn altijd voor maar 1 bespanning geschikt. Dit zien we vaak als mensen een snaar willen proberen. Rollen worden in verschillende hoeveelheden verkocht. We verkopen vaak rollen van 100 of 200 meter. Een rol van 200 meter kunnen minstens 17 bespanningen uitgehaald worden. (dit hangt wel af van hoe u de snaar afmeet uiteraard). 

 

Tennissnaren op rol

Tennissnaren op setje

 

 

Hieronder hebben we categorieën beschreven per speeleigenschap. Let op: een snaar kan in meerdere categorieën behoren en ook kunnen verschillende materialen in 1 categorie vallen.  Kijk hierom altijd nog even van welk materiaal deze snaar is gemaakt voordat u deze besteld. Zou u graag wat meer advies over tennissnaren of tennisbespanningen hebben kunt u altijd contact opnemen met onze tennissnaren specialist en bespan specialist via de klantenservice, of kom snel langs in onze tennisspeciaal winkel in Eindhoven.

 

Comfort tennissnaren

Power tennissnaren

Controle tennissnaren

Duurzame tennissnaren

Spin tennissnaren

Allround tennissnaren

 

Natuurlijk begrijpen wij dat u na lezen van alles wat hierboven staat nog veel vragen heeft die wij niet besproken hebben. Neem snel contact op met onze klantenservice om op die manier zeer gericht advies te krijgen van onze tennissnaren specialist. U bent natuurlijk ook meer dan welkom in onze winkel in Eindhoven. Deze vindt u op de Zeelsterstraat 32 in Eindhoven. In de tenniswinkel in Eindhoven vindt u dezelfde producten als op de website van Planetoftennis.  De winkel ligt dicht bij de snelweg en is dus makkelijk te bereiken vanuit andere steden zoals Den Bosch en Tilburg maar ook vanuit Venlo of Maastricht. In de winkel komen veel klanten uit Nuenen, Geldrop, Waalre, Aalst, Veldhoven, Oirschot, Best, Boxtel, Liempde, Son, Breugel of bijvoorbeeld Mierlo. Er is volop parkeerplek en het parkeren voor de deur is gratis. In de tenniswinkel van Planetoftennis in Eindhoven vindt u maar liefst 200 m2 tennis. Hier vindt u alles waar u als tennisser naar op zoek bent. We werken veel en nauw samen met de volgende merken: Babolat – Wilson – Yonex – Tecnifibre – Dunlop – Head – Luxilon – String-Kong – Kirschbaum.

Altijd de laagste prijs!

Vindt u dezelfde tennissnaar voor een lagere prijs? Laat het dan weten aan Planetoftennis.U betaalt op deze manier nooit teveel bij Planetoftennis !

* Incl. BTW
Code Profiler (Memory usage: real - 69206016, emalloc - 60322440)
Timer Id Time Avg Cnt Emalloc RealMem
cache_frontend_create 0.014522 0.007261 2 472,088 2,097,152
cache_load 0.003904 0.001301 3 1,596,952 0
magento 2.677735 2.677735 1 54,294,272 58,720,256
·  cache_load 0.006090 0.000609 10 1,708,744 4,194,304
·  store.resolve 0.561818 0.561818 1 10,681,848 8,388,608
·  session_start 0.000637 0.000637 1 12,968 0
·  EVENT:customer_session_init 0.001062 0.001062 1 401,296 0
·  ·  cache_load 0.000395 0.000198 2 73,296 0
·  EAV: Magento\Eav\Model\Config::_initEntityTypes 0.000364 0.000364 1 28,792 0
·  EAV: Magento\Eav\Model\Config::getEntityType 0.000552 0.000552 1 20,664 0
·  routers_match 0.762580 0.762580 1 20,359,632 23,068,672
·  ·  cache_load 0.001486 0.000212 7 264,000 0
·  ·  load_area:frontend.design 0.002422 0.002422 1 61,968 0
·  ·  load_area:frontend.translate 0.011295 0.011295 1 1,938,352 2,097,152
·  ·  ·  cache_load 0.001789 0.001789 1 790,664 0
·  ·  EVENT:controller_action_predispatch 0.004288 0.004288 1 165,616 0
·  ·  ·  OBSERVER:customer_visitor 0.001449 0.001449 1 109,264 0
·  ·  CONTROLLER_ACTION:catalog_category_view 0.632545 0.632545 1 14,049,736 18,874,368
·  ·  ·  action_body 0.632531 0.632531 1 14,047,584 18,874,368
·  ·  ·  ·  cache_load 0.000429 0.000214 2 20,184 2,097,152
·  ·  ·  ·  EVENT:catalog_category_load_after 0.015559 0.015559 1 298,152 0
·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mw_seocrosslinks_crosslinks_category 0.015026 0.015026 1 288,440 0
·  ·  ·  ·  LAYOUT 0.589633 0.196544 3 12,580,136 16,777,216
·  ·  ·  ·  ·  layout_load 0.000878 0.000878 1 71,992 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  cache_load 0.000331 0.000331 1 73,944 0
·  ·  ·  ·  ·  layout_generate_xml 0.011110 0.011110 1 875,760 2,097,152
·  ·  ·  ·  ·  ·  cache_load 0.000828 0.000828 1 315,384 0
·  ·  ·  ·  ·  layout_generate_blocks 0.557227 0.557227 1 11,072,632 14,680,064
·  ·  ·  ·  ·  ·  Magento\Framework\View\Layout::Magento\Framework\View\Layout::generateElements 0.557017 0.557017 1 11,706,976 14,680,064
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  cache_load 0.000350 0.000350 1 94,376 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  generate_elements 0.555274 0.555274 1 11,026,992 14,680,064
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  cache_load 0.002262 0.000188 12 239,288 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:catalog_category_collection_load_before 0.000555 0.000010 56 -15,880 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:core_collection_abstract_load_before 0.000201 0.000007 30 -8,184 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:catalog_category_collection_load_after 0.000498 0.000009 56 -15,880 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:core_collection_abstract_load_after 0.000227 0.000008 30 -8,184 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EAV: Magento\Eav\Model\Config::getAttribute 0.007076 0.000100 71 471,864 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EAV: Magento\Eav\Model\Config::getEntityType 0.000207 0.000003 74 4,312 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  cache_load 0.000214 0.000214 1 37,112 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  load_by_code 0.001494 0.001494 1 4,104 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EAV:load_collection 0.196679 0.098339 2 6,662,440 8,388,608
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  load_entities 0.155448 0.077724 2 6,558,352 6,291,456
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  cache_load 0.002318 0.001159 2 458,552 2,097,152
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  load_attributes 0.035508 0.017754 2 97,200 2,097,152
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  set_orig_data 0.005292 0.002646 2 1,096 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:core_layout_block_create_after 0.000510 0.000004 127 -38,528 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  Magento\Framework\View\Layout::Magento\Framework\View\Layout::generateElements 0.001481 0.001481 1 133,976 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  cache_load 0.000176 0.000176 1 12,584 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  generate_elements 0.000993 0.000993 1 45,368 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  REWRITE: Magento\Catalog\Model\Category::getUrl 0.001008 0.001008 1 12,344 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:catalog_category_load_after 0.002270 0.002270 1 4,816 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mw_seocrosslinks_crosslinks_category 0.002209 0.002209 1 2,872 0
·  ·  ·  ·  ·  EVENT:layout_generate_blocks_after 0.020300 0.020300 1 557,440 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mw_seoall_layout_generate_blocks_after_splitter 0.010280 0.010280 1 294,080 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:layout_generate_blocks_after_one 0.002354 0.002354 1 49,512 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mw_seoextended_replace_meta_by_category_filter 0.001799 0.001799 1 32,616 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:layout_generate_blocks_after_two 0.005584 0.005584 1 218,416 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mw_seoxtemplates_seo_category_name 0.002928 0.002928 1 151,656 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mw_seoxtemplates_landingpage_data_modifier 0.001191 0.001191 1 31,208 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mw_seoxtemplates_brand_data_modifier 0.000977 0.000977 1 25,704 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:layout_generate_blocks_after_three 0.002082 0.002082 1 24,664 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mw_seoextended_replace_meta_by_settings 0.002060 0.002060 1 22,984 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mw_seobase_observer_robots 0.001445 0.001445 1 87,280 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mw_seobase_observer_canonical 0.002887 0.002887 1 54,160 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mw_seobase_observer_hreflangs 0.001242 0.001242 1 19,840 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:temando_replace_order_info_template 0.001878 0.001878 1 8,760 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:temando_replace_shipment_info_template 0.002030 0.002030 1 85,936 0
·  LAYOUT 1.222000 1.222000 1 18,475,832 20,971,520
·  ·  layout_render 1.221983 1.221983 1 18,475,416 20,971,520
·  ·  ·  EVENT:view_block_abstract_to_html_before 0.001762 0.000028 62 44,552 0
·  ·  ·  ·  OBSERVER:mageworx_seomarkup_remove_open_graph 0.000916 0.000015 62 8,368 0
·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/vendor/magento/module-theme/view/frontend/templates/page/js/require_js.phtml 0.001650 0.001650 1 14,160 0
·  ·  ·  EVENT:view_block_abstract_to_html_after 0.002018 0.000033 62 45,448 0
·  ·  ·  ·  OBSERVER:mageworx_seomarkup_remove_offer_markup 0.000926 0.000015 62 9,280 0
·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/vendor/magento/module-theme/view/frontend/templates/html/container.phtml 0.012068 0.012068 1 128,992 0
·  ·  ·  ·  EVENT:view_block_abstract_to_html_before 0.000351 0.000029 12 9,104 0
·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mageworx_seomarkup_remove_open_graph 0.000148 0.000012 12 1,656 0
·  ·  ·  ·  EVENT:view_block_abstract_to_html_after 0.000316 0.000026 12 8,912 0
·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mageworx_seomarkup_remove_offer_markup 0.000105 0.000009 12 1,656 0
·  ·  ·  ·  EVENT:core_layout_render_element 0.004266 0.000356 12 85,280 0
·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:pagecache 0.004086 0.000340 12 77,224 0
·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/code/Ves/All/view/frontend/templates/html/head.phtml 0.001146 0.001146 1 27,288 0
·  ·  ·  EVENT:core_layout_render_element 0.026577 0.000271 98 62,896 0
·  ·  ·  ·  OBSERVER:pagecache 0.025270 0.000258 98 5,192 0
·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/vendor/magento/module-catalog/view/base/templates/js/components.phtml 0.006386 0.006386 1 18,840 0
·  ·  ·  ·  EVENT:core_layout_render_element 0.001948 0.000278 7 5,656 0
·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:pagecache 0.001855 0.000265 7 968 0
·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/vendor/dotmailer/dotmailer-magento2-extension/view/frontend/templates/email/tracking_code.phtml 0.005067 0.005067 1 838,272 2,097,152
·  ·  ·  ·  cache_load 0.001428 0.001428 1 315,456 2,097,152
·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/planetoftennis/Ves_Themesettings/templates/header/default3.phtml 0.059887 0.059887 1 1,553,192 2,097,152
·  ·  ·  ·  EVENT:view_block_abstract_to_html_before 0.000321 0.000027 12 9,104 0
·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mageworx_seomarkup_remove_open_graph 0.000131 0.000011 12 1,656 0
·  ·  ·  ·  EVENT:view_block_abstract_to_html_after 0.000323 0.000027 12 8,912 0
·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mageworx_seomarkup_remove_offer_markup 0.000100 0.000008 12 1,656 0
·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/planetoftennis/Magento_Theme/templates/html/header/logo.phtml 0.001046 0.001046 1 12,672 0
·  ·  ·  ·  EVENT:core_layout_render_element 0.001917 0.000274 7 5,752 0
·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:pagecache 0.001803 0.000258 7 1,032 0
·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Magento_Checkout/templates/cart/minicart.phtml 0.004806 0.004806 1 156,392 0
·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Ves_Themesettings/templates/html/links.phtml 0.005708 0.005708 1 25,008 0
·  ·  ·  ·  ·  EVENT:core_layout_render_element 0.001612 0.000269 6 5,440 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:pagecache 0.001525 0.000254 6 1,112 0
·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Magento_Theme/templates/html/setting.phtml 0.004440 0.004440 1 44,384 0
·  ·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Magento_Store/templates/switch/languages2.phtml 0.002674 0.002674 1 33,656 0
·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Magento_Search/templates/form.mini.phtml 0.017859 0.017859 1 284,488 0
·  ·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/code/Mageplaza/Search/view/frontend/templates/search.phtml 0.015051 0.015051 1 255,824 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  locale/currency 0.009419 0.004710 2 178,944 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:currency_display_options_forming 0.006705 0.006705 1 94,104 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:magento_currencysymbol_currency_display_options 0.006668 0.006668 1 92,056 0
·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Magento_Theme/templates/html/navigation.phtml 0.007783 0.007783 1 572,160 0
·  ·  ·  ·  ·  EVENT:view_block_abstract_to_html_after 0.000097 0.000024 4 12,368 0
·  ·  ·  ·  ·  EVENT:core_layout_render_element 0.001812 0.000259 7 6,072 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:pagecache 0.001704 0.000243 7 1,160 0
·  ·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Magento_Store/templates/switch/languages2.phtml 0.001076 0.001076 1 12,904 0
·  ·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Magento_Theme/templates/html/store_links.phtml 0.002526 0.002526 1 13,160 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Magento_Theme/templates/html/account_links.phtml 0.001970 0.001970 1 7,104 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:core_layout_render_element 0.001502 0.000250 6 6,080 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:pagecache 0.001395 0.000232 6 1,432 0
·  ·  ·  ·  ·  cache_load 0.000667 0.000667 1 262,424 0
·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Magento_Catalog/templates/category/title.phtml 0.001236 0.001236 1 7,504 0
·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/vendor/magento/module-customer/view/frontend/templates/account/authentication-popup.phtml 0.001779 0.001779 1 12,584 0
·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/vendor/magento/module-catalog/view/frontend/templates/category/products.phtml 0.933836 0.933836 1 10,887,376 10,485,760
·  ·  ·  ·  EVENT:catalog_block_product_list_collection 0.001413 0.001413 1 25,024 0
·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:review 0.001395 0.001395 1 23,408 0
·  ·  ·  ·  EAV:load_collection 0.530639 0.530639 1 2,308,016 2,097,152
·  ·  ·  ·  ·  EAV: Magento\Eav\Model\Config::getAttribute 0.064723 0.000996 65 497,720 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  EAV: Magento\Eav\Model\Config::getEntityType 0.000953 0.000007 132 7,032 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  cache_load 0.000270 0.000270 1 65,784 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  load_by_code 0.050312 0.001525 33 229,264 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:model_load_after 0.000559 0.000017 33 -10,128 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:catalog_entity_attribute_load_after 0.000255 0.000008 33 -9,072 0
·  ·  ·  ·  ·  EVENT:catalogsearch_query_add_filter_after 0.000732 0.000013 57 -15,776 0
·  ·  ·  ·  ·  load_entities 0.176728 0.176728 1 606,400 0
·  ·  ·  ·  ·  after_load 0.014445 0.014445 1 127,336 0
·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/planetoftennis/Magento_Catalog/templates/product/list.phtml 0.393767 0.393767 1 8,234,304 8,388,608
·  ·  ·  ·  ·  EVENT:view_block_abstract_to_html_before 0.003731 0.000040 93 67,800 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mageworx_seomarkup_remove_open_graph 0.001581 0.000017 93 8,264 0
·  ·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Magento_Catalog/templates/product/list/toolbar.phtml 0.094152 0.094152 1 1,607,496 2,097,152
·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:core_collection_abstract_load_before 0.000961 0.000017 58 -16,152 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:core_collection_abstract_load_after 0.000869 0.000015 58 -16,152 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/vendor/magento/module-theme/view/frontend/templates/html/pager.phtml 0.002866 0.002866 1 7,216 0
·  ·  ·  ·  ·  EVENT:view_block_abstract_to_html_after 0.003066 0.000033 93 66,312 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mageworx_seomarkup_remove_offer_markup 0.001039 0.000011 93 8,264 0
·  ·  ·  ·  ·  EVENT:core_layout_render_element 0.001498 0.000375 4 4,112 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:pagecache 0.001429 0.000357 4 1,016 0
·  ·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/vendor/magento/module-catalog/view/frontend/templates/product/image_with_borders.phtml 0.006581 0.000439 15 8,528 0
·  ·  ·  ·  ·  EAV: Magento\Eav\Model\Config::getAttribute 0.000710 0.000019 37 1,648 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  EAV: Magento\Eav\Model\Config::getEntityType 0.000214 0.000007 30 2,264 0
·  ·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Magento_Review/templates/helper/summary_short.phtml 0.010107 0.000674 15 12,496 0
·  ·  ·  ·  ·  cache_load 0.003791 0.000253 15 -1,376 0
·  ·  ·  ·  ·  cache_save 0.011281 0.000705 16 -3,576 0
·  ·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/vendor/magento/module-catalog/view/base/templates/product/price/final_price.phtml 0.075659 0.009457 8 5,600,880 4,194,304
·  ·  ·  ·  ·  ·  cache_load 0.005379 0.000897 6 1,890,408 2,097,152
·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:view_block_abstract_to_html_before 0.000693 0.000043 16 12,400 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mageworx_seomarkup_remove_open_graph 0.000299 0.000019 16 2,296 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/vendor/magento/module-tax/view/base/templates/pricing/adjustment.phtml 0.001463 0.000183 8 488 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  EVENT:view_block_abstract_to_html_after 0.000475 0.000030 16 12,144 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mageworx_seomarkup_remove_offer_markup 0.000161 0.000010 16 2,296 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Magento_Catalog/templates/product/price/amount/default.phtml 0.005120 0.000640 8 4,000 0
·  ·  ·  ·  ·  cache_remove 0.024314 0.003039 8 -3,448 2,097,152
·  ·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/code/Magenerds/BasePrice/view/frontend/templates/afterprice.phtml 0.002753 0.000184 15 -704 0
·  ·  ·  ·  ·  EVENT:catalog_product_is_salable_before 0.000136 0.000009 15 -2,560 0
·  ·  ·  ·  ·  EVENT:catalog_product_is_salable_after 0.000145 0.000010 15 -2,560 0
·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/planetoftennis/Magento_Catalog/templates/category/description.phtml 0.000407 0.000407 1 18,976 0
·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Magento_LayeredNavigation/templates/layer/view.phtml 0.072895 0.072895 1 441,320 0
·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/design/frontend/Venustheme/sportshop/Magento_LayeredNavigation/templates/layer/state.phtml 0.001748 0.001748 1 8,840 0
·  ·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/vendor/magento/module-layered-navigation/view/frontend/templates/layer/filter.phtml 0.046920 0.005865 8 215,112 0
·  ·  ·  ·  ·  EVENT:model_load_before 0.000152 0.000012 13 -3,504 0
·  ·  ·  ·  ·  EVENT:catalog_category_load_before 0.000089 0.000007 13 -3,232 0
·  ·  ·  ·  ·  EVENT:model_load_after 0.000162 0.000012 13 -3,504 0
·  ·  ·  ·  ·  EVENT:catalog_category_load_after 0.001232 0.000095 13 10,688 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mw_seocrosslinks_crosslinks_category 0.000666 0.000051 13 1,864 0
·  ·  ·  ·  ·  ·  OBSERVER:mw_seoxtemplates_seo_category_name 0.000221 0.000017 13 1,864 0
·  ·  ·  ·  ·  REWRITE: Magento\Catalog\Model\Category::getUrl 0.008736 0.000672 13 72,224 0
·  ·  ·  ·  cache_load 0.006893 0.000125 55 18,840 0
·  ·  ·  ·  locale/currency 0.000087 0.000007 13 632 0
·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/code/Ves/Themesettings/view/frontend/templates/html/footer/footer-top.phtml 0.014623 0.014623 1 1,978,376 2,097,152
·  ·  ·  ·  cache_load 0.001882 0.000471 4 306,040 2,097,152
·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/code/Ves/BaseWidget/view/frontend/templates/common/js.phtml 0.000613 0.000613 1 18,080 0
·  ·  ·  TEMPLATE:/home/id5166/domains/badmintontas.be/public_html/app/code/Ves/Productlist/view/frontend/templates/ajax/js.phtml 0.000776 0.000776 1 74,752 0
·  cache_save 0.006866 0.006866 1 112 0
·  EVENT:controller_front_send_response_before 0.002629 0.002629 1 119,312 0
·  ·  OBSERVER:bss_lazyimageload_event 0.002596 0.002596 1 117,808 0