Tennisballen

Voor bestellingen boven de € 50 ontvang je een gratis grip

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Wilson US open tin 3 ST.
  De Wilson US open tennisbal is de tennis bal die wordt gebruikt tijdens het 4e grand slam van het... Lees verder
  € 8,95
  € 7,95
  incl. BTW
 2. Yonex Tour 4 ballen
  De Yonex Tour 4 ballen zijn tennisballen geschikt voor alle ondergronden. Deze Yonex bal heeft een... Lees verder
  € 10,95
  € 8,50
  incl. BTW
 3. Wilson US Open 24x3 blikken
  De Wilson US open tennisbal is de tennis bal die wordt gebruikt tijdens het 4e grand slam van het... Lees verder
  € 179,95
  € 99,95
  incl. BTW
   Gratis verzending
 4. Tretorn Swedish Open 18x4 stuks
  Hier kunt u de Tretorn Swedish Open tennisballen bestellen. Deze tube bestaat uit vier gasgevulde... Lees verder
  € 160,95
  € 114,95
  incl. BTW
   Gratis verzending
 5. Wilson RF Lagacy All Court Bal 18x4
  De Wilson RF Lagacy All Court Bal is een tennisbal ontworpen en getest door niemand minder dan... Lees verder
  € 215,95
  € 178,95
  incl. BTW
   Gratis verzending

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tennisballen van alle grote merken vindt  u bij planetoftennis. De specialist op het gebied van tennisschoenen, tennisrackets, tennistassen, tenniskleding en tennisaccessoires voor de fanatieke tennisser. Planetoftennis heeft een ruim aanbod van tennisballen gasgevuld, drukloos, stageballen. Met als top merken onder andere Babolat, Yonex, Dunlop, Wilson en nog vele andere! Vindt u het moeilijk om de juiste tennisballen te kiezen of wilt u persoonlijke hulp? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek onze winkel! Wij denken graag met u mee!

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen tennisballen? Naast verschillen in bijvoorbeeld het vilt op een tennisbal kunnen we ballen eigenlijk verdelen in 2 categorieen. 

- Drukloos: De drukloze tennisballen worden vaak gebruikt door de recreatieve en beginnende speler. De drukloze bal is als het ware aan elkaar gelijmd en daarna een lag vilt erover heen. Deze ballen blijven het langs hard en worden veel gebruikt op de tennisbanen waar het hele jaar lang op getennist kan worden. Vaak voelen deze tennisballen wel wat zwaarder en harder aan.

- Gasgevuld: In deze ballen zit een klein balletje waarin gas zit, deze lost op als het in de bal zit en laat dan het gas vrij. Dit zorgt ervoor dat deze ballen veel comfortabeler spelen en kunnen hardere slagen aan. Daarom worden er op top tennisniveau alleen maar gasgevulde tennisballen gebruikt. het nadeel van deze ballen is dat ze sneller zacht worden. 

dit is het grootste verschil waar u op moet letten bij tennisballen, wilt u persoonlijk advies of heeft u vragen? neem dan contact met ons op.

Wij leveren veel tennisballen aan tennisclubs en competitie teams. Wilt u ook via Planetoftennis uw competitieballen regelen? neem dan contact met ons op voor een offerte.

Vindt u dezelfde tennisballen voor een lagere prijs? Laat het dan weten aan Planetoftennis. U betaalt op deze manier nooit teveel bij Planetoftennis!

* Incl. BTW