Tecnifibre TF40 305

Tecnifibre TF40 305

Tecnifibre TF40 315

Tecnifibre TF40 315

Vanaf € 201,95
including VAT
Op voorraad
SKU
14TF40315
Advice Price: € 239,95
including VAT

 De Tecnifibre TF40 315 is een tennisracket van Tecnifibre voor de spelers opzoek naar veel precisie en controle. 

De Tecnifibre TF40 is gebasseerd op de tourrackets. Wat inhoud dat het een dun frame is met een gesloten snarenpatroon. De zwaarste versie van de TF 40 is bedoeld voor de spelers die wat minder arm versnelling hebben en over het algemeen wat vlakker spelen en dus een langere zwaai hebben. Het balanspunt van dit racket ligt op 32.5 cm en is dus vrij standaard. De grootte van het racketblad van dit tennisracket is 98 sq. inches. Wat  inhoud dat de sweetspot wat kleiner is, dit zorgt ervoor dat je de bal erg precies moet raken. Maar als je de bal goed raakt komt dat bal super goed van het racket af. Ook het 18x20 snarenpatroon van dit racket biedt meer controle en precisie. Hiermee lever je wel wat power in, ook is het met een 18x20 snarenpatroon is het lastiger topspin te spelen. Speelt je zelf met veel topspin? Dan is dat geen enkel probleem. 

In dit racket zijn verschillende racket technologieen gebruikt. Zo us het Geometry RS Section bedoeld voor meer stabiliteit. vanwege de ''vierkante'' vorm van de hals, ook wel box frame genoemd. Zorgt voor veel stabiliteit. Ook is in dit racket de Xtense BG gebruikt. Dit houdt in een bredere bumper en grote gaten voor de grommets. Dit maakt dat dit racket net wat meer power geeft en maakt het bespannen wat makkelijker. 

Ben je opzoek naar veel controle en bent u een wat betere speler. Kies dan absoluut voor de Tecnifibre TF40 315. Dit racket wordt standaard onbespannen geleverd. Wilt u uw racket professioneel bespannen hebben? Kies hier dan voor in het menu. Weet u niet welke snaar u nodig heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Bestel de Tecnifibre Tf40 315 nu voordelig en snel bij Planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tecnifibre TF40 315
Uw waardering
* Incl. BTW