samenwerking met thuisbespanners

Thuisbespanners snaren leverancier. Voor veel thuis bespanners worden wij gezien als de leverancier van alle mogelijke tennissnaren. Veel mensen laten hun tennisrackets bespannen door thuisbespanners, door ervoor te zorgen dat tennissers die thuis zelf bespannen kunnen werken met hoge kwaliteit snaren zien we ook dat de kwaliteit van het bespannen steeds hoger wordt. Omdat onze prijzen van tennissnaren altijd erg scherp zijn kunnen alle thuisbespanners genieten van onze goedkope tennissnaren. Wilt u als thuisbespanner uw assortiment verbeteren en uitbreiden? Wij helpen u graag met de keuze van welke snaren geschikt voor u en uw klanten zullen zijn. U kunt bij ons ook altijd snaren eerst even proberen. Zo weet u zeker dat u een kwalitatief goede snaar koopt. Neemt u via Planetoftennis een volledig assortiment snaren in 1 keer af? Dan kunnen we u altijd helpen met wat extra’s. Dit kan zijn een financiële compensatie, of extra producten om eens te testen of dit wat voor u is. Neem voor interesse contact met ons op en we kijken meteen wat we voor u kunnen betekenen. Stop met te veel betalen en haal vanaf nu alle tennissnaren goedkoop via planet of tennis. Klik hieronder op het merk waar u snaren van wilt shoppen en bestel snel, voordelig en veilig op de webshop van Planetoftennis.nl U kunt ook komen kopen in de tenniswinkel in Eindhoven. Hier hebben wij een groot deel van onze collectie op voorraad. Met onze grote voorraad kunnen we elke bespanner snel en voordelig helpen. 

String-Kong

Babolat

Wilson

Luxilon

Head

Yonex

Tecnifibre

Dunlop

Signum Pro

Pacific

Solinco

Prince

MSV

Kirschbaum

Robin Soderling

String-Kong tennissnaren voor bedrijven.

Planet of Tennis is de distributeur voor String-Kong tennis. String-Kong is een Italiaans tennissnaren merk met 1 hoofddoel, het promoten van hoge kwaliteit tennisproducten met een frisse en stoere look. String-Kong wil met hun tennissnaren op boxen tegen de grote tennissnarenmerken zoals Babolat, Luxilon, Wilson, Tecnifibre en Head die de markt domineren. Het grote voordeel van String-Kong? Ze werken met en voor professionele bespanners die opleidingen hebben gevolgd voor het repareren van tennisrackets. En regelmatig op ATP & WTA toernooien ( professionele tennistoernooien ) bespannen. Ben jij een thuisbespanner die opzoek is naar een tennismerk om mee samen te werken? Neem dan contact met ons op. Maar ook als je een tenniswinkel hebt en daar professionele tennisbespanningen maakt. Kunnen we iets voor elkaar betekenen. Door deze samenwerkingen met de tennisbespanners is 1 belangrijk aspect belangrijk geworden: spanningsbehoud. Een tennissnaar loopt vrij snel terug, zeker de polyester tennissnaren. Dit is wat String-Kong heeft verbeterd met als resultaat een hele lijn tennissnaren van zo’n hoge kwaliteit dat steeds meer tennisspelers dit zijn gaan beseffen. Veel junior spelers zijn met dit Italiaanse tennismerk gaan spelen en zien hun resultaten snel omhoog schieten. Daarnaast ziet het merk er gewoon erg goed uit en heeft het hun producten leuke namen gegevens zoals: De String-Kong Yeti, Gorill-1, Orango, Gibbon, Bonobo. Maar er is meer. Ook houdt dit mooie tennismerk zich bezig met het produceren van tennisgrips. Basisgrips en overgrips zoals de populaire Bunga overgrip. String-Kong is altijd opzoek naar profspelers die met hun snaren willen spelen. Hun slogun is niet voor niets Mighty and Competitive. Heeft u vragen over de String-Kong tennisproducten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Als bedrijf kunt u String-Kong producten via ons inkopen voor inkoopprijzen. Voor een gratis prijslijst kunt u altijd bij ons terecht. Stuur een e-mail naar steve.pilmeyer@planetofsports.nl en we gaan u zo goed mogelijk verder helpen. Voor ons is de volgende informatie dan van belang: 

  • Naam

  • Bedrijifsnaam

  • KVK nummer

  • BTW nummer

  • Adres gegevens

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice en / of langskomen in onze tennisspeciaalzaak in Eindhoven op de Zeelsterstraat 32 in Eindhoven.

* Incl. BTW